Cruzer RV pickup camper unit - Outback op Caravan Salon 2023

15 juni 2023

Outback op Caravan Salon 2023

Aanwezig met zelf ontwikkelde Pick-up afzet units

De Caravan Salon is altijd een spannend evenement voor liefhebbers van kamperen en reizen. ‘s Werelds grootste beurs voor caravans en campers vindt dit jaar plaats van 26 aug – 3 sept 2023. Elk jaar trekken duizenden bezoekers naar Düsseldorf, Duitsland, om de nieuwste trends en innovaties in de industrie te ontdekken. Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden, want Outback zal voor het eerst aanwezig zijn met onze zelf ontwikkelde pick-up afzet units, de  Cruzer RV en de Aero RV. Je kunt ons vinden in hal 12 met standnummer 12/E37 OUTBACK. Hieronder alvast een sneak preview van wat Outback te bieden heeft op de Caravan Salon 2023.

Nieuwe camper-units

Outback staat voor avontuur en beleving en dat zie je terug in onze robuuste en duurzame producten. Dit jaar brengen wij onze nieuwste modellen, de Cruzer RV 2.0 en Aero RV mee naar de Caravan Salon. Deze zelf ontwikkelde Pick-up afzet units zijn speciaal ontworpen om op verschillende soorten pick-up trucks te passen en bieden een geheel nieuwe manier van reizen en kamperen. De Cruzer RV camper-unit is de perfecte combinatie van avontuur en luxe. Door slimme engineering is de Cruzer RV uniek in zijn soort. Een lichtgewicht en afneembare camper-unit met aandacht voor esthetiek en uitstraling. Smaakvol en topkwaliteit.

Pick-up afzet units

De pick-up afzet units van Outback zijn ontworpen met het oog op functionaliteit, comfort en avontuur. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen ruige omstandigheden en bieden tegelijkertijd een gezellige en  comfortabele leefruimte. Met slimme oplossingen voor opslag, slaapplaatsen, douche, toilet en keukenvoorzieningen bieden deze units alles wat nodig is voor een geweldige kampeerervaring. Maar wij kijken ook naar compact en licht reizen, zodat je eenvoudig off grid kunt gaan, hierin voorziet ons laatste model Aero RV. Een lichtgewicht en zeer compacte camper-afzet unit met dezelfde unieke uitstraling die je van ons kunt verwachten.

Pick-up kamperen

Het concept van kamperen met een pick-up afzet unit is de combinatie van flexibiliteit en mobiliteit.  Ze worden makkelijk bevestigd en losgekoppeld van de pick-up, waardoor kampeerders de vrijheid hebben om de vakantiebestemming te verkennen zonder zich zorgen te maken over het meeslepen van een volledige caravan of camper. Dit opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en avonturen, van afgelegen berglandschappen tot prachtige kustlijnen en andere mooie bestemmingen.

Wat de afzet units van Outback echt onderscheidt, is het unieke design. Zowel het exterieur als interieur heeft een specifieke uitstraling. Avontuurlijk, robuust en exclusiviteit, door te kiezen voor volwaardige en eigentijdse materialen. Een ding is zeker, reis je met een Outback afzet unit dan ben je een echte eye catcher!

Outback op Caravan Salon 2023

Als je geïnteresseerd bent in de Pick-up afzet units van Outback, is de Caravan Salon 2023 de perfecte gelegenheid om ze van dicht bij te bekijken. Outback heeft een mooie stand op deze beurs, waar onze nieuwe producten worden gepresenteerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om te spreken met één van de deskundigen uit het team, zodat je alle ins en outs weet over de pick-up afzet units. Of je nu een ervaren of nieuw bent in de wereld van het kamperen, een bezoek aan deze beurs en de  Outback-stand is zeker de moeite waard! Je bent van harte welkom!