Je hebt gekozen voor een comfortabele pick-up, en precies zo wil je ook kamperen. In stijl en van alle gemakken voorzien. Bij Outback snappen we dat als geen ander. Daarom ontwikkelden we de Outback Cabin. Deze camper-afzetunit is hyperlicht, elk onderdeel is voorzien van clever engineering en het ontwerp combineert esthetiek en functionaliteit op een unieke manier.

Aan de Outback Cabin werken de beste vakmensen en engineers. Dat zie je terug in de carrosserie. Deze is sterk en hyperlicht; de hele Cabin weegt slechts 700 kilo. Dit brengt veel voordelen met zich mee: je blijft met je pick-up gemakkelijker onder de toegestane maximummassa van 3500 kilo, daarnaast heb je een lager brandstofverbruik, meer rijcomfort en de mogelijkheid om meer mee te nemen. De indeling en inrichting zijn ook tot in de puntjes verzorgd.

De stoffen zijn allemaal van hoge kwaliteit, het slaapgedeelte is ruim en efficiënt opgezet en alles kan tegen een stootje. Daarnaast zitten er veel slimmigheden in de Cabin, en je bagage stop je direct in de afneembare box en klik je bij vertrek weer vast. Dat is de luxe van de Outback Cabin.

Naast de Cabin bieden we ook daktenten aan van vijf topmerken. Een daktent biedt flexibiliteit; jij kiest waar, met wie én met welke auto je reist. Voor elk soort reis is er een daktent. Bij Outback nemen we de tijd voor jou en richten we jouw ideale kampeervakantie in met daktent en toebehoren.

Ervaar vrijheid & avontuur

Jij wilt kamperen in stijl en specialistisch advies krijgen bij de aanschaf van je kampeeruitrusting. Dat begrijpen we. Kom naar het Outback Experience Center, kijk in alle vrijheid rond en ontdek onze cabins, daktenten en toebehoren.

Kom je langs?

Elk soort reis kun je aangaan met Outback. Genieten van het Gardameer of een paar dagen off road gaan in Zweden: wij maken het mogelijk.

De Outback Cabin is voorzien van zonnepanelen, een grote watertank, extra gastanks, verwarming, een douche en toilet. De pick-upunit is ook geïsoleerd tegen extreme kou en bij hoge temperaturen ventileer je de unit eenvoudig. Zo kun je de bewoonde wereld zonder problemen verlaten.

Wil je je beschut opstellen met een daktent? Geen probleem. Onze daktenten zijn luxe en eenvoudig op te zetten. Zo ga je gemakkelijk, onbezorgd op vakantie. Waar het avontuur ook naartoe leidt.