LUXE
daktent

Jij houdt van avontuurlijk kamperen en wil op de mooiste natuurplekjes overnachten. Dan is een kwalitatieve daktent precies wat je nodig hebt. Welke auto je ook rijdt: met ons aanbod van luxe daktenten slaap je overal comfortabel.

Kies jouw daktent en accessoires

Een daktent op elke auto

Ben je op zoek naar een avontuurlijke manier van kamperen dan is de aanschaf van een daktent absoluut de moeite waard om te overwegen. Wij bieden daktenten van verschillende topmerken zoals Thule, Sheepie, iKamper, Dare to be Different en Autohome aan. Of je nu een Defender of Fiat500 rijdt: er is een altijd tent die bij jouw auto past.

Onze daktenten zijn luxe, bieden veel slaapgelegenheid en zijn geïsoleerd. Ook kun je ze uitrusten met een voortent die bestendig is tegen koud weer. Daarnaast heb je elektriciteitspunten, waardoor je minder afhankelijk bent van je omgeving.

Naast deze topkwaliteit daktenten verkopen we toebehoren zoals bagagerekken, koelkasten en andere gave accessoires van Front runner. Daarnaast breiden we uit met nog meer topmerken in de kampeerbranche. De stoere, comfortabele en luxe kampeerervaring begint bij Outback.

Een tent voor op je auto kopen doe je bij ons in de showroom of op outbackdaktenten.nl.

Daktent showroom Friesland
Daktent op defender
Daktent experience center
Sfeerbeeld daktent
Daktent op ford raptor
Daktent showroom noord nederland
Daktent op auto
Daktent met ondertent