7 september 2023

We kijken met trots terug op een succesvolle deelname aan de Caravan Salon Beurs 2023 in Düsseldorf, Duitsland. Het evenement, dat van 26 augustus tot en met 3 september open was, trok bijna 250.000 bezoekers van over de hele wereld. Dit was voor ons de perfecte gelegenheid om onze Cruzer RV en Aero RV te presenteren aan liefhebbers, consumenten en potentiële nieuwe dealers.

Op woensdag 23 augustus vertrokken wij naar Duitsland om alles op te bouwen voor de Caravan Salon Beurs 2023. Op 25 augustus was er een persdag op de beurs, en alles moest er goed uitzien voor foto’s en verhalen. Na al onze inspanningen om de stand op te zetten, begon op 26 augustus officieel de beurs.

Onze stand is op de Caravan Salon beurs elke dag druk bezocht en trok de aandacht van enthousiaste kampeerliefhebbers en avonturiers aan. Onze twee modellen en de uitstraling van onze beursstand zorgden ervoor dat veel mensen onze campers kwamen bekijken. We hebben onszelf echt avontuurlijk, stoer en vol beleving neergezet en dit viel bij veel bezoekers in het oog.

Op onze stand hadden we van alles aanwezig, samples van vloeren, kastjes en andere materialen die we gebruiken bij de opbouw van deze Pick-up Campers. Ons brochuremateriaal was beschikbaar in het Engels, Nederlands en Duits, zodat we alle bezoekers van dienst konden zijn.

Het succes van Outback op de Caravan Salon Beurs 2023 kwam niet alleen tot uiting in de interesse van het publiek, maar ook in de vele positieve reacties van dealers en vakexperts. Onze aanwezigheid op het internationale podium versterkt onze professionaliteit en mogelijkheden voor samenwerking met dealers in verschillende landen. Op deze manier kunnen we verder bouwen aan de nationale en internationale groei van ons merk. Verschillende dealers uit Duitsland, Zweden, Engeland, Spanje en zelfs Australië hebben inmiddels interesse getoond in samenwerking. Hier zijn we als organisatie ontzettend trots op.

We zijn zeer te spreken over de reacties en de professionele organisatie van de Caravan Salon beurs. Dit evenement gaf ons de kans om onze passie voor avontuur en innovatie te delen met gelijkgestemde reizigers. We hebben er veel plezier in gehad om onze producten aan een wereldwijd publiek te presenteren.

We hebben met trots bewezen dat we een blijvende indruk hebben gemaakt op de Caravan Salon Beurs 2023 en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige, avontuurlijke Pick-up Campers voor reizigers over de hele wereld. We kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst en blijven innoveren om aan de steeds veranderende behoeften van avonturiers te voldoen.

Mocht je de afgelopen weken nu geen mogelijkheid hebben gehad om de Caravan Salon beurs te bezoeken, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? We hebben ons Experience Center in Grou, en daar ben je van harte welkom om langs te komen. We zien je graag!