OERSTERK IN IEDER DETAIL

Outback is gevestigd in Noord Nederland en wij zijn sinds 2020 gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van pick-up afzet Units. Outback heeft een aantal standaard modellen ontwikkeld, maar daarnaast leveren wij ook maatwerk.

Samen met de klant plannen wij een of meerdere workshops om tot een goede inventarisatie van de wensen en eisen te komen. We kijken naar functionaliteit en technische haalbaarheid van de ideeën. Daarna werken wij op tekening, digitale schetsen en renders uit die direct een beeld geven van hoe de cabin er van binnen en buiten uit komt te zien.

Wij hebben al standaard verscheidene kleurkeuzes en opties in onze catalogus die wij kunnen bieden. Maar dankzij onze jarenlange ervaring in design en engineering is Outback in staat om verder te gaan in maatwerk van uw afzet-unit. Rekening houdend met gewicht, ruimte, licht en veiligheid kunnen wij maatwerk leveren zoals de cabin-indeling, slaaprichting (lengte of breedte), extra functionaliteit, extra serviceluiken, afmetingen van de cabin, extra ramen en aanpassingen in accupakketten of andere technische apparatuur. Voordat onze cabins aan de klant worden opgeleverd, is alles uitvoerig getest op functionaliteit, techniek en veiligheid.

Wij werken met een team engineers waarmee wij in staat zijn om hoge kwaliteit te leveren. Onze afzetunits zijn van premium niveau, dankzij clever engineering en het werken met volwaardige materialen. In het ontwerp van onze afzetunits is optimaal ingespeeld op aspecten zoals gewicht, indeling, duurzaamheid, isolatiewaarde en veiligheid.

Bovendien zijn onze afzetunits of cabins sterk onderscheidend in hun ontwerp, met interieur en exterieur in een eigen stijl en uitstraling. We bieden een unieke kleurstelling, modern en stoer design zowel de cabin zelf, maar ook het interieur geeft de pick-up rijder een avontuurlijke en luxe beleving.

Vakmensen & Clever Engineering